måndag 4 augusti 2008

2008-08-04 - Hemma igen!

Så var man då hemma igen efter sin tre-kiloskurs (lite skämtsamt brukar kurserna räknas om från veckotid till kilo istället; man blir utfodrad som en fältjägare när man i själva verket sitter på sin rumpa i en lektionssal mesta delen av tiden)

Har haft en kanonvecka på Fårö, det enda regnet som föll kom i Visby när vi väntade på färjan hem, så det kan man ju leva med. Nu har det ju inte blivit något sol och bad för vår del, dagarna var tämligen hårt reglerade ; frukost klockan 7, uppställning/flagghissning kl 0750, lektioner börjar kl 8, lunch 1145, eftermiddagslektioner börjar kl 1245 och slutade 1645, middag kl 17 och därefter var man trött och slut så det blev en dusch, pausa på sängen en stund, svida om till civila kläder och sedan gå och sätta sig vid kursgårdens pub och umgås med kurskamraterna.

Har alltså ätit en massa "konstigt" under veckan ; smörgåsar, potatis, pasta, juice, söta drinkar, öl, snacks, glass mm, så att vågnålen pekade uppåt är ju inte att förvånas över, men nu är det tillbaka till LCHF (om än kanske lite i light-form under resten av semestern, är vi hemma blir det LCHF är vi ute och far så tar vi det som finns tillgängligt och som vi blir bjudna på, typ. I alla fall ett glass-besök i Söderköping är planerat)

11:45 Frukost/Lunch : Bacon och äggröra

hh:mm Mellanmål : Två skivor ost med smör

20:30 Middag : Stekt karrékotlett med champinjonsås och wokgrönsaker

Helt fantastiskt skönt att vara tillbaka i LCHF-kosten igen... Visst, det skulle vara smarrigt med en macka och apelsinjuice i mängder, men det är inte livsnödvändigt.

Inga kommentarer: